shoppingnight alkmaar korting

op zaterdag. Brace komt naar Middenwaard, ja handdoek nl kortingscode echt waar! Tijdens deze shopping night zijn de winkels open tot.00 uur en kun je gerust de hele avond shoppen. Ook lopen er nog verschillende entertainers rond, dus een en al gezelligheid!

10 euro korting mediamarkt, Kortingscode rcn vakantieparken,

Dus zorg dat je erbij bent! En op vertoon van de AlkmaarPas maak je pasfotos voor maar 5,-! Eenmaal in het voorjaar en een keer in het najaar. De winkels in Middenwaard zijn op deze avond weer tot 23:00 uur geopend en bieden dus aantrekkelijke (korting)acties. Heerhugowaard - Vrijdag 25 mei vindt er tot 23:00 uur een gezellige Shopping Night plaats in winkelcentrum Middenwaard. Zet 'm in je agenda want naast dat je heerlijk kan shoppen met flinke kortingen, zijn er DJ's, singer-songwriters, lopende entertainers, een fantastische 'Drone Fashion Show' in de fashionstraat en komt Brace optreden!

Op vrijdag 25 mei kan je gratis naar het optreden van Brace in Middenwaard. Vergeet dus deze datum niet in je agenda te zetten om een leuke avond te hebben, ga in je eentje, met je familie of met je vrienden. Drone Fashion Show, de technische trend van het moment: Drones! Klik hier voor meer Winkelen Markten in de regio van Alkmaar. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Je kunt de hele avond (18.00 tot.00) gezellig shoppen en genieten van bijzondere acties en optredens. Maar niet getreurd; ook in deze periode is er in Alkmaar genoeg te doen.