korting tickets toverland

een kortingsactie mist op de website f wanneer er een kortingscode/kortingsactie niet meer goed werkt. En inderdaad: Toverland heeft alle verwachtingen overtroffen. Laat de kinderen mee dansen, klappen en zingen en laat ze hun magische krachten ontdekken als zij mogen meedoen met toveren. 32,00 28,00, bestel tickets, tip: Bobbejaanland, lichtaart, Belgi, dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven difrax fopspeen korting rollercoasters in 't plezantste land. Alle soorten tickets, tip: Toverland, sevenum, Nederland, toverland staat garant voor een betoverend dagje uit vol vermaak.

Op de attractiepaginas van de officiele Toverland website staat aangegeven of de attractie beschikbaar is voor rolstoelgebruikers. Tijdens de Magische Winterweken (23 december 2017 t/m ) is ook Troy Area geopend. Let erop dat de Magische vallei gesloten is in de winterperiode. Dit duurt tot en met maart het jaar erop. Je kunt nu de tickets online en met korting kopen. Gasten met een handicap mogen maximaal 1 begeleider meenemen via de speciale ingang. Er is ook een leuke airtrampoline een klimkasteel en een Tolly Molly (leuke draaischijf voor de kleintjes). Het is tevens soms mogelijk om acties te combineren, zeker interessant voor grote groepen.

Toverland Korting op goedkope tickets naar attractiepark
Toverland Korting - Ga jij ook met korting naar Toverland?

Cewe kortingscodes
Korting 40 ov chipkaart
Kortingscode com
Loavies 10 korting

Reguliere tickets voor Toverland zijn doorgaans 26 euro met soms een aanbieding tot 23,50 euro. Zegevieren in Ithaka, wereld, wunderwald, avonturieren in een magisch woud met een scheutje Oostenrijkse gemoedelijkheid. 15,50, bestel tickets, tip: Tikibad, wassenaar, Nederland, het grootste kortingscode musthaves for real waterpark van de Benelux is nu ng groter met het kids waterpark Playa én de driedubbele cone glijbaan Triton. Deze korting kan maar liefst oplopen tot tientallen euro's die je mooi weer kunt spenderen aan andere dingen. Neem hiervoor contact op met Toverland via Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Toverland? Genoeg beleving dus om de kinderen een tijdlang zoet te houden.

Gratis Kortingsbonnen - Korting met Kortingscode - Actiecodeskorting tickets toverland

Formido kortingsbon 5 november
Saniweb.nl kortingscode