korting grotten remouchamps

geselecteerd. In Ieper treft u het interessante Flanders Fields Museum aan. Alle mooie steden en streken vermelden is niet mogelijk.

Vanaf de camping worden diverse activiteiten georganiseerd zoals kanotochten, mountainbiken, Freek-outdoorsteppen, boogschieten, klimmen, abseilen, hoge plankenbrug en een tokkelbaan van een groot challengeparcours in een oude mijn. In Walloni zijn de grotten van, remouchamps en het beroemde racecircuit van Spa Francorchamps echte blikvangers. Als de camping bijna vol staat kan het hierdoor erg druk zijn.

Je kunt je foto's, liefst digitaal per email, indienen of evt. Brussel, Luik, Antwerpen, Gent en Brugge zijn - door Nederlanders - graag bezochte steden. In twee minuten loop je vanaf de camping zo naar de boulangerie voor verse en belegde broodjes. Camping Le Confluent zijn volop mogelijkheden om uitdagende activiteiten in de prachtige natuur te beleven.

Maar Belgi biedt zoveel meer dan dat! Met een verwarmd zwembad, een restaurant met terras en een Nederlands sprekend recreatieteam is het prima vertoeven. Het nadrukkelijke advies is echter:, liever niet in contact komen met het water van de Ourthe, en al helemaal niet als je een of meerdere wondjes hebt!, er geldt voorlopig een zwemverbod voor de Ourthe., en mocht je toch in het Ourthe-water geweest zijn: was. Gent wordt in de zomer tijdens de Gentse Weken omgetoverd tot een groot festival. Naast Camping Le Confluent bevelen wij ook aan: Camping Le Confluent. Deze website gebruikt cookies en andere trackingtechnologien om de gebruikservaring te verbeteren, websitegebruik te analyseren en om onze marketinginspanningen te verbeteren.

Korting grotten remouchamps
korting grotten remouchamps

Praxis kortingsbon formido
Large kortingscode invoeren