studenten ov meereizen met korting

kaart staan (overige automaten). Heb je problemen met stopzetten bij de automaat? Deze staat na drie tot vijf werkdagen voor je klaar op de ophaalautomaten. Hoe verloopt de procedure declaratieverzoek? Bij NS kun je geen persoonlijke OV-chipkaart aanschaffen zonder abonnement. Let op: Wacht eerst de uitslag van de herbeoordeling af voordat je een declaratieverzoek indient bij de afdeling Studentenreisproduct. Biedt de persoonlijke OV-chipkaart naast reizen nog meer mogelijkheden?

studenten ov meereizen met korting

Studenten OVstudenten ov meereizen met korting

Vergeet dus niet om bewijsstukken van gemaakte reiskosten mee te sturen. Het studentenreisproduct kan niet worden stopgezet, want de student in kwestie is overleden. Informeer bij je vervoerder naar reisproducten met groepskorting. Het reisproduct gaat in op de ingangsdatum van je studiefinanciering. 2,50, dagkaart hond, voor aangelijnde huisdieren in de treinen van NS, Syntus en Arriva is een dagkaart nodig (in een tas, mand of op schoot reist een klein huisdier gratis) 3,10, dagkaart fiets NS, Connexxion, Syntus, in de treinen van NS, Connexxion en Syntus kan. Bij sommige vervoerders hebben kinderen namelijk geen eigen OV-chipkaart nodig en kunnen ze gratis meereizen.

De datum die je bij je Aanvraag correctie stopzetdatum hebt ingevuld als gewenste stopzetdatum, is gelijk aan de stopzetdatum die al voor je geregistreerd stond. Bijvoorbeeld als er fraude gepleegd is met je kaart/reisproduct.

Kortingsbon neckermann reizen
Kortingscode blokker nieuwsbrief
Rebound korting