korting abonnement bus

prijs: 20,- (per 4 weken bestellen? Zo werkt het: Je betaalt een vast bedrag per maand of per jaar. Het Altijd Korting abonnement kan niet gebruikt worden met een ander (regionaal) kortingsproduct. Dus niet alleen bij HTM. De krant richt zich op Amsterdammers en mensen die graag het Amsterdamse nieuws volgen. .

Mocht het juiste proefabonnement er voor u niet bij zitten, dan raden we u aan regelmatig deze site te bezoeken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Abonnementen, voordelen van dit abonnement 20 korting in de spits 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, direct bestellen. Na de oorlog won de krant erg aan populariteit. Dan is Altijd Voordeel voor u nog voordeliger! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het lezen van de digitale variant tijdens het reizen met het openbaar vervoer, tijdens uw pauze of tijdens het wachten op een afspraak. In 1997 werd besloten dat het dagblad zich als krant meer moest gaan richten op Amsterdam en omgeving. Uw fiets stallen op rekening, zonder abonnementskosten, een OV-fiets huren op meer dan 300 locaties in Nederland en/of toeslagvrij reizen met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol. Probeer een Parool aanbieding U kunt dan kiezen uit het Weekend Digitaal abonnement. Klik hier, cadeau: De laagste prijs! Betaalt u liever de abonnementskosten voor het hele jaar in 1 keer? Binnen dit concern was het Parool destijds de toonaangevende krant. Duur: 4 weken (stopt automatisch prijs: 4,- (82 korting bestellen? De krant 6 dagen per week in de bus of digitaal.