kortingsbon roompot vakanties

is het maar afwachten. Tot mijn grote verbazing zijn er helemaal geen hotels beschikbaar. Wanneer er geadverteerd wordt dat er ruim voldoende kamers beschikbaar zijn ga ik ervanuit dat als ik dezelfde dag boek er wel ergens in Nederland een kamer vrij. Ik heb een gezin met drie kinderen dus oppas vinden voor een weekend is niet eenvoudig. De dame van de klantenservice vertelde me dat heel veel mensen boeken en dat de veiling al open was om 6 uur 's ochtends en dat de beschikbare kamers weg waren. Het lukt op 25 juni. Ik heb dus iets betaald, wat ik niet krijg. De bon is geldig tot 30 juni. In de tekst van vakantieveilingen staat: " zolang je voucher geldig is, zijn er ruim voldoende hotels en aankomstmogelijkheden beschikbaar.

Houdt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij. ( niet cumul eerbaar met de vroegboekkorting; Op vertoon van de lerarenkaart. Ook korting op restaurants en winkels. Spaar tot 70 op wellness spa.

Kortingsbon roompot vakanties
kortingsbon roompot vakanties

Dinsdag heb ik gelijk een mailtje gestuurd naar Vakantieveilingen. Dus ik probeerde het later nog een keer. In maart heb ik een bon gewonnen op de veiling voor een overnachting in een Fletcher hotel. Zij hebben wel kamers vrij, maar vakantieveilingen heeft er maar een bepaald aantal afgekocht. Het maakt ons niet uit waar. Op donderdag intertoys 10 euro korting krijg ik een mail dat ze mijn mail nog niet hebben kunnen beantwoorden, waarna ik besluit te bellen. Ik wil nu gewoon mijn geld terug en ik heb dus een klacht ingediend. En deze waren de eerste dag dat je kunt boeken (5 dagen vantevoren) bijna niet meer te boeken.

Ik mag nog een keer bieden. En dan maar hopen dat er zaterdag wel een kamer vrij is ergens in Nederland. Het kan zijn dat niet alle hotels beschikbaar zijn op de datum van je keuze.".

Kortingsbon helmspecialist.nl, Kortingsbon token,