aqua mundo eemhof korting

keuze. Snelle stromingen, bochten, hobbels. Turbo Twister: 154 meter topsnelheid in een rubberband. Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen. Tevens is er een sauna aanwezig met turksstoombad en zijn er meerdere turbobruiners. Prijzen verschillen per park. Let op: dit arrangement is niet geldig op feestdagen. Oosters of kortingsbon stedelijk museum toch liever Italiaans?

Bijv.: Dagarrangement op De Eemhof, zwemmen van.00 -.00 uur en aansluitend diner in het Market Restaurant. Race van de wildwaterbaan, kinder-doe-bad voor de kleintjes, surfen op de Flow Rider. Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan.

Aqua mundo eemhof korting
aqua mundo eemhof korting

De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de wildwaterbaan, glijbanen, stroomversnelling en golfslagbad. De ruime keus aan heerlijkheden maakt dit buffet ook prima geschikt vegetarische gasten. In het Market Restaurant kun jij onbeperkt genieten van een heerlijk drie gangen buffet. Voor de kleine bezoekers is er een kinder-doe-bad met allerlei verrassende elementen. Golfslagbad, Buitenbad met terras en Koudwaterbad. Uniek aan dit zwembad: Turbo Twister: 154 meter topsnelheid in een rubberband. Een dagje zwemmen bij Center Parcs De Eemhof is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven.

Korting tikibad ing
Renault winterbanden korting
Miinto kortingscode juni 2018