praxis kortingsbon tuinmeubelen

prijsvoordeel van de Praxis promotie gunstiger, dan geldt de Praxis promotieprijs. 25 korting op én artikel naar keuze. Bij (keuze)kortingsbonnen moet ook kenbaar worden gemaakt op welk artikel de korting van toepassing. De geldigheidsduur van de kortingsbon en/of de bestedingsdrempel zijn ook bij Praxis van toepassing. En spaar je Air Miles? Er kan én dezelfde (keuze)kortingsbon per klant per transactie gebruikt worden. De kortingsbonnen van andere bouwmarkten gelden niet op het assortiment levende kerstbomen. Alle kortingsbonnen kunnen slechts én keer worden gebruikt. De (keuze)kortingsbon is niet geldig op lokale afprijzingen in de vestigingen met de van/voor stickers. Lopende aanbiedingen, opruiming, robot- grasmaaiers, Baseline en vaste lage prijs producten.

Praxis kortingsbon tuinmeubelen
praxis kortingsbon tuinmeubelen

praxis kortingsbon tuinmeubelen

Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. Voor de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten dan Praxis, gelden de actievoorwaarden van Praxis. Je krijgt hiermee de korting die op deze kortingsbon vermeld is op én artikel naar keuze, danwel op én specifiek artikel waarop de kortingsbon van toepassing. Actie geldt niet online. In geval van twijfel is de EAN code doorslaggevend. Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen is Praxis gerechtigd kortingsbonnen niet te accepteren. Praxis behoudt zich het recht voor het accepteren van de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten onmiddellijk te beindigen zonder verdere vooraankondiging. Indien je meer stuks van exact dezelfde artikelen koopt, geldt de korting op al deze artikelen. De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app. Kortingsbon printen, actievoorwaarden, er kunnen niet meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. In geen geval kunnen er acties en/of kortingen gestapeld worden op hetzelfde artikel. Praxis is de enige bouwmarkt in Nederland waar je Air Miles kan sparen én kan inwisselen.praxis kortingsbon tuinmeubelen

Je krijgt hiermee de korting die op deze kortingsbon vermeld is op n artikel naar keuze, danwel op n specifiek artikel waarop de kortingsbon van toepassing. Alleen op praxis.nl vind je: alle aanbiedingen van dit moment, hoge kortingen, exclusieve acties, altijd werkende actiecodes meer.