korting herinnering op linnen 2018

Pixum Fotoboek met fotopapier zijdeglans of hoogglans wordt voorzien van een platliggende binding, waardoor er nagenoeg geen vouw tussen de linker- en de rechterpagina te zien. Dan kun je hier alle Pixum Fotoboeken in én oogopslag: Alle Pixum Fotoboeken. Maak je eigen fotoboek van die mooie vakantiefotos, de fotos van je pasgeboren baby of van je huwelijksdag. Maak je jouw fotoboek online? 90,- nachtprijs vanaf (o.b.v. Blader eens door onze fotoboekgalerij, met de mooiste en meest originele fotoboeken voor elke gelegenheid. Onze fotoboeken scoorden vooral hoog op de afdrukkwaliteit, de boekkwaliteit, het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de fotoboeksoftware. Professionele fotoboeken maken, een professioneel fotoboek maken kan bij albelli in verschillende soorten en maten. Ben je niet tevreden met het eindresultaat? Maak gebruik van de tientallen originele achtergronden, leuke kaders, mooie effecten en pagina-indelingen.

Fotoboek laten afdrukken, een fotoboek laten afdrukken door albelli gebeurt met eersteklas kwaliteitspapier. Jij bepaalt hoe het fotoboek eruit komt te zien! Het kan natuurlijk zijn dat je hulp nodig hebt bij een fotoboek maken.

Het fotoboekprogramma van albelli biedt je alle creatieve ruimte die jij nodig hebt om een fotoboek te maken. Kies zelf je foto-indeling en sleep de fotos eenvoudig naar de plek waar jij wilt. We drukken je fotoalbum in onze eigen drukkerij in Den Haag en houden een strenge kwaliteitscontrole. Online fotoboeken maken, zelf een fotoboek maken is een leuke manier om je momenten van vakanties of andere bijzondere gelegenheden vast te leggen. Gemiddeld cijfer 9,1, bekijk alle 11 reviews, prijzen reserveren. Tegenwoordig kun je makkelijk een fotoboek maken via je computer.