korting adidas

een adidas kortingscode in? Dit geldt ook voor de webshop van adidas. Pak deze code93xj, sommige producten kunnen zijn uitgesloten van deze kortingscode.

Geldig t/m september 2018 Kortingscode adidas: 20 korting op outlet-artikelen Pak deze code9j 25 korting op alles met deze adidas kortingscode Pak deze codeo4el Sommige producten kunnen zijn uitgesloten van deze kortingscode. Je vindt hier de afmetingen én de manier waarop je het best kunt meten. Pak deze korting, geldig t/m oktober 2018, tot 50 korting op de gym- fitnesscollectie van adidas. Extraatjes en tips, beloning voor je bestelling, als je bestelt bij adidas, krijg je een code cadeau waarmee je 10 adidas korting pakt. Pak deze codehgq0, deze kortingscode werkt niet bij aankoop van producten uit de adidas outlet online.

Ga je een bestelling plaatsen via de mobiele app van Adidas? Ook retourneren kost je helemaal niets. Bezoek de winkel en pak je korting. Meld je nu aan en je krijgt tevens direct een kortingscode toegestuurd voor 15 korting op je eerstvolgende aankoop. Je hebt 100 dagen de tijd om je te bedenken. Ga bijvoorbeeld voor een paar sneakers, nieuwe voetbalschoenen of ontwerp je eigen product. Adidas staat dan ook bekend om haar uitstekende en uiterst efficinte klantenservice. Is je vraag toch heel specifiek? De Adidas webshop doet er alles aan om er voor te zorgen dat de verzendkosten voor al jouw bestellingen zo laag mogelijk gehouden kunnen worden. Scoor 15 adidas korting met onze speciale kortingscode. Het retourbeleid van deze webshop stelt namelijk dat je als klant zomaar even 100 dagen de tijd hebt om jouw bestelling te retourneren. Er worden in de Adidas webshop verschillende betaalmethodes aangeboden.