65 korting bus

in de daluren, in het weekend en op nationale feestdagen. Daar hoeft u niets voor te doen. Inwoners uit Ridderkerk, woont u in Ridderkerk, klik dan verder voor alle informatie. Inwoners uit Rozenburg, woont u in Rozenburg, klik dan verder voor alle informatie. Heb je nbsp;meerdere persoonlijke kaarten? Inwoners uit Schiedam, woont u in Schiedam, klik dan verder voor alle informatie. Weekend Vrij Oost, onbeperkt reizen in het weekend en op nationale feestdagen en 40 korting in de daluren. Bekijk NS Dal Vrij Nooit meer rekenen hoeveel u kwijt bent voor uw treinreis, want met het Dal Vrij abonnement kunt u in de daluren onbeperkt vrij in de trein reizen.

In de daluren of in het weekend verdubbelt uw korting naar. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van PlusOnline relevante aanbiedingen van PlusOnline te doen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor het gebruik van cookies. Naar hoofdinhoud, altijd Vrij Twente, altijd onbeperkt reizen in reisgebied Twente. Heeft u een persoonlijke OV-chipkaart, dan kunt u automatisch van leeftijdskorting profiteren als u op saldo reist. Een dag lang extra voordelig met de trein. Het Vrij Reizen abonnement is geldig in de regio Rotterdam in bus, tram en metro van de RET.

NB: Deze automatische leeftijdskorting geldt niet bij.
Kijk op voor k ortingsabonnementen.
Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar.

Via de buttons hieronder kun je zien welke regeling voor welke Rotterdamse regio van toepassing. Bekijk NS Weekend Vrij Stap vanaf vrijdagavond tot zondagnacht onbeperkt de trein in met het Weekend Vrij abonnement en mijn eternit korting ontvang bovendien door de week 40 korting in de daluren. Voor meer informatie, zie: /nl_NL/webshop. Gratis of met korting reizen als je studiefinanciering ontvangt. De reisproducten van Connexxion (ritkaarten, specifieke abonnementen voor 65) komen te vervallen. Was dit artikel nuttig? Bekijk NS Business Card Reizen op rekening met trein, bus, tram en metro door heel Nederland. Kom langs bij een RET Servicepunt. Klik dan verder voor alle informatie. Het abonnement kan maar op én OV-chipkaart worden gezet. Kijk op voor kortingsabonnementen.

Abonnement blijdorp korting, Korting escher in het paleis, Korting op factuur bij snelle betaling, Anwb korting kinderdijk,