kortingsbon sanadome

rust in je hoofd? In dit kuuroord worden alle baden voorzien van mineraalrijk water uit eigen bronnen: een thermaal zoutwaterbron en een zoetwaterbron. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. In 25 minuten krijgen de onderbenen en de voeten een speciale behandeling. Wij hebben de Sanadome arrangementen voor je op een rij gezet: Bekijk aanbieding, sauna's in Nederland, sauna's in Belgi.

Kortingsbon sanadome
kortingsbon sanadome

Sanadome Korting en Aanbiedingen 2018 - sauna acties Met korting naar Sanadome Sanadome - Home Facebook

Vivolanda kortingsbon, Zandsculpturen garderen kortingsbon, Actie of kortingsbon appelhoes,

Er wordt gebruik gemaakt van speciale olie en een geconcentreerd serum. Heb jij tijdens je zwangerschap ook zo'n last van zware benen? Even ontspannen in de natuur, maar toch dichtbij de stad blijven? Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een machine die je een massage geeft! Bij deze behandeling wordt de elasticiteit en de stevigheid van de zwangere buik verbeterd. Of ontspan in én van de 21 Beauty Wellness salons met meer dan 65 heerlijke behandelingen zoals massages en gezichtsbehandelingen. Zo kan je van alles genieten, maar betaal je niet de hoofdprijs.

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website en niet in de anwb-winkel. Te doen vanaf de 4e tot en met de 9e maand van de zwangerschap. Ieder met hun eigen werking! Je kan deze behandeling doen vanaf de 4e tot de 9e maand van de zwangerschap. Stap ook eens in de mint- of stoomkamer, of ga voor een mooie bruine huid wanneer je de turbobruiner uitprobeert.