kortingsbon krnwtr

cosmetische producten of een drinkfles. Ik omarmde m wel graag, want ik heb inmiddels al twee andere drinkflessen gehad die minder goed bleken te zijn dan ik had verwacht. De fles is van enkelwandig RVS. Een paar maanden geleden kreeg ik namelijk deze robuuste krnwtr RVS drinkfles cadeau. Het is een metalen fles met matte verf en een plastic dop die een rubberen ring bevat (tegen lekkage). No offence, maar ik kan dat gewoon niet. .

Kortingsbon krnwtr
kortingsbon krnwtr

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en vind ik kruidvat kortingsbon hotel het nog steeds heel leuk en bijzonder als ik iets toegestuurd krijg om over te schrijven. Instagram, Twitter, Facebook en, bloglovin review, deel dit artikel, deel op Facebook. Lees de disclaimer voor meer info. Geschreven bij, waterfles - 800ml - Vaatwasserbestendig - krnwtr - Zwart. Meer over deze organisatie kan je hier lezen. Liefs, Marte / Je kunt me volgen. En verder alleen nog 1 tip, vul de fles niet met erg warm water, metaal geleid warmte. Dat was voor mij hét teken dat dit een blijvertje is.

Uit onze producten drinkt iedereen met liefde kraanwater, het liefst 1,5-2 liter per dag. Wat mij betreft is deze krnwtr drinkfles 100 goedgekeurd als duurzaam en stijlvol alternatief voor de vele plastic waterflesjes. Hij stinkt namelijk echt niet!