thermen houten openingstijden

bij een ideale saunatemperatuur? Heerlijk om in weg te dromen. Heerlijk om op een zomerse dag in te ontspannen met een boek of magazine. Geen probleem, dan komen we het u daar brengen.

thermen houten openingstijden

Relaxed zittende banken waar u op kunt liggen of zitten en langzame, toegankelijke muziek zorgen voor lichamelijke ontspanning. Reserveer direct Tepidarium (30C) Het Tepidarium is een rustruimte van zon dertig graden Celsius en kent een milde luchtvochtigheid. Vergeet niet eerst even te douchen.

In de warmere maanden kunt u hier heerlijk in het zonnetje op het ruime terras zitten, wordt het wat kouder dan geniet u binnen van de warme sfeer en comfortabele (lounge-)stoelen en banken. Een opgieting is zoals het woord al zegt, het opgieten van water, waardoor de luchtvochtigheid in de sauna stijgt. Danscentrum Vermeulen, stijldansen, Zuid Amerikaans, Streetdance, Breakdance, Djembé, Tapdance, privéles, workshops. De vloeren, zitvlakken en wanden zijn verwarmd wat een zwaluwhoeve kortingsacties gevoel van geborgenheid geeft. Reserveer direct, rozensauna (80C een ontspannen muziekje in combinatie met de heerlijke geur van rozen zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt. De lavendelsauna heeft een temperatuur van. De specifieke eigenschappen van het hout samen met de gezellige vorm en warme sfeer maken van een kelo-sauna iets onvergetelijks.