walibi korting met de trein

team om je veiligheid te garanderen. Gesloten sinds seizoen 2002. Bij de opening van het park gaat de overgrote groep bezoekers naar de twee grote achtbanen, die ze al vanaf de autostrade (of de brug erover voor diegenen die met de trein komen) konden bewonderen. Indien u at in Lucky Luke City, doet u best de attracties hier in de buurt. Een aardbeienland kortingsbonnen attractie voor het hele gezin, je kan met zes personen plaatsnemen in een wagentje. Hoewel kinderen zijn toegelaten op deze attractie, is het aan te raden om deze goed vast te houden. De bekende filmaap tilt moeiteloos een treinwagon met 24 verschrikte gasten op en schudt die door elkaar.

Neem de A16/E19 richting Breda. Om 10 uur stipt wordt de poort aan het einde van de mainstreet plechtig geopend met een kleine ceremonie die ongeveer 5 minuten duurt. Aangekomen in Lucky Luke City zul je nog twee toppers aantreffen: de freefall Tower '.

Het park is erg toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Radja River (Rapid River), challenge of Tutankhamon (Interactive Darkride), dalton Terror (Freefall Tower de strategie voor een optimaal gevulde dag: Walibi Belgium is het grootste pretpark van Belgi, en heeft dan ook het meest uitgebreide attractieaanbod van het land. De zes gondels racen met een topsnelheid van 55 kilometer per uur over een traject dat gedeeltelijk over het water loopt. Darkrides Challenge of Tutankhamon Interactieve rondrit Minimumlengte: 0m80 Lengte zonder begeleiding: 1m20 Reken af met de onderwereld van Egypte en scoor een enorme schat. Maar desalniettemin komen zeker ook de allerkleinste aan dit park aan hun trekken. De Keverbaan is een kleine achtbaan voor de jongsten onder ons en maakt twee toertjes. Wave Swinger Zwiermolen Lengte zonder begeleiding: 1m20 Draai rondjes met je benen in het rond. Radja River River Rapids Minimumlengte: 1m40 Kom de grootsheid van deze rapid ondervinden!

Lekker een dagje er tussen uit?
Dat wordt nog leuker met korting.
Heeft een overzicht gemaakt van de beste dagjes weg met korting.

Kortingsbon wellnessboot mill, Fonq korting forum, Procent korting berekenen, Sportbeer korting,