reizen per trein met korting

reisbestemmingen voor elk budget Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap, een gezellige citytrip, of een weekendje dichtbij huis om op stap te gaan met het hele gezin? Waar koop je treinkaartjes. Je kunt een flinke korting krijgen als je vier zitplaatsen tegelijkertijd koopt. Bij Uitjekrant hebben bagageonline korting nieuwsbrief ze een mooie kortingsactie : tickets met 25 korting. Dan betaal je 5 euro extra. De Griekse Spoorwegen is echter wel bezig om het spoorwegnet uit te breiden en de treinen te moderniseren.

Het is nog steeds mogelijk om zonder ov-chipkaart met de trein te reizen. Sterker nog, als je zeer incidenteel met de trein gaat, is het e-ticket vaak veel aantrekkelijker dan de ov-chipkaart. In de zomerperiode kan je met de auto naar de zee rijden, maar je staat gegarandeerd in de file.

Wat ook mooi meegenomen is, deze tickets zijn geldig van vrijdagavond tot zondagavond! Fietsen aan zee Wil je graag de kust verkennen met de fiets, dan biedt de nmbs ook de formule "fietsen aan zee" aan, in dit ticket zit niet alleen je treinrit naar Oostende, maar ook een huurfiets. Deze reisbureaus rekenen echter commissie. Den Haag Hollands Spoor is ook een optie, maar vanaf Den Haag Centraal duurt de transfer naar Madurodam het kortst. Vraag niet in het station of aan de automaat "een treinticket naar Blankenberge" maar vraag een ticket "een dagje aan zee". Dit komt door het uitgebreide bus netwerk en de intensieve dienstregeling. Info Bestellen, dagje weg Madurodam, madurodam is de miniatuurstad van Nederland. Het ticket "een dagje aan zee" is het promotieticket van de nmbs, maar je moet hier duidelijk naar vragen. Met de trein naar zee, dagelijks biedt de nmbs een groot aantal treinen naar de zee.

Horloge korting dames
Ziggo korting krijgen
Essent korting bij mediamarkt
Mijn kortingscode.nl