meereizen met korting anonieme ov

voor meer informatie over Samenreiskorting. Binnenkort gaat iemand meereizen die een anonieme OV-chipkaart heeft. Dat lukte hem dankzij een juridische achtergrond. Ik heb dit een aantal weken geleden geprobeerd bij een automaat van de NS op het station, echter stond hier geen mogelijkheid bij. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. Jonker is het daar niet mee eens. Het antwoord van Tochjo is correct. Icon, beste antwoord door Inge NS, 19:51, welkom op het forum RonS! En volgens hem is de NS geen bioscoop of zwembad, maar heeft het bedrijf een publieke functie.

Kan daarop (op de anonieme OV-chipkaart). Samenreiskorting kan ook op een anonieme OV-chipkaart geladen. Mag alleen met Samenreiskorting met iemand meereizen als de persoon. De persoon die met Samenreiskorting wil meereizen, moet een eigen ( persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een.

Oorlogsmuseum soest korting, Zandsculpturen garderen kortingsbon,

Maar ook de autoriteit wees het verzoek en het bezwaar. De woordvoerder van de NS laat nog weten dat Jonker wél met korting kan reizen met zijn anonieme ov-chipkaart. Namelijk dat je niet gediscrimineerd mag worden als je je privacy wil behouden.". Maar je weet nu nog niet of jij tot die 1 procent behoort. Hij wil alleen niet dat de NS zijn reisgegevens koppelt aan zijn naam en adres. Daarom staat hij vandaag in de Arnhemse rechtbank. NS gebruikt jouw reisgegevens sinds kort onder meer voor een dienst waarbij je een bericht krijgt als je niet uitcheckt. Kan daarop (op de anonieme OV-chipkaart) de 'samenreiskorting' gezet worden zodat hij met 40 korting meereist? Hij bond eerder al de strijd aan met de gemeente Arnhem, omdat daar bewoners voortaan alleen met een afvalpas vuilcontainers konden openmaken. Dag, Ik een zelf een persoonlijk OV-chipkaart met daarop een DalVoordeel abonnement.

Kan ik Samenreiskorting laden op een anonieme OV-chipkaartmeereizen met korting anonieme ov

Kortingskaart sauna schiedam, Kortingsbonnen toychamp, Kortingscode tom hope,