korting horren

ieder bedrijf wenst! Deze was goed gelopen. Horren passen perfect en matchen qua kleur ook perfect met het kozijn. De hor past perfect en de hor is exact volgens afspraak geleverd. Hoogkamer, Aankoop van inzet hor voor in een raam De bestelling is correct afgehandeld en op tijd geleverd. Myla, Stijlvolle hordeur, snelle service Goede website, snelle service. Ik kreeg, znder extra kosten een volledig nieuwe hor (en nu met de juiste maatvoering? Jan, Dit had ik eerder moeten doen.

Houd vliegen buiten de deur met de plisse hordeur, raamhor of inzethor van Luxaflex of Label 65!
Bezoek onze showrooms of bestel direct online!
Het aluminium is van hoge kwaliteit, zowel het materiaal zelf als de coating.
Door middel van poedercoating (in plaats van gewone lak) trekt de verflaag als het ware in het aluminium, waardoor de verf niet afbladdert als de hor het hele jaar bloot wordt gesteld aan weer en wind.
Horren zelf meten monteren?

2e Luxaflex Hor 50 korting Van den Berg interieur
Kwaliteits horren voor raam deur en schuifpui perfect

Spa fruit kortingsbonnen, Zalando 10 korting 2018,

Bas van der Werf, Prima service, snel adequaat en zeer klantvriendelijk. Die zijn we zo verloren! De Jonge, Prima raamhor voor kunstig kozijn. Binnen enkele dagen had ik kosteloos een nieuwe in huis. Na het uitpakken van de hordeur was deze in 15 minuten geplaatst; zeer handige instructie en door de montagevideo op de Website kon het niet missen. Levering van de raamhorren en plissé hordeur was binnen een week. De kwaliteit van de horren zijn erg goed.

Korting horren
korting horren

Ns reizen met korting voor 9 uur
Studentenpas korting apple
Shoeline.nl kortingscode