karten nijmegen prijzen

golfballetje de 9 vijvers (holes) in zo weinig mogelijk slagen spelen. Die plekken van Amsterdam, energie direct korting tanken die u gezien moet hebben daar brengt Good Event u lopend en over de grachten naar toe. Of met datum klik hier, vul het formulier in print het uit en mail het ons of stuur het per post. Bewaar uw leukste foto's, memo's en herinneringen op uw zelfgemaakte memobord. Slipcursus 1 uur: een plots overstekend dier, wegpiraten en aquaplaning veroorzaken gevaarlijke situaties. De prijs: 50 euro per persoon.

Bungee-run: Luchtkussen, probeer zo ver mogelijk tegen het elastiek in te rennen, druk een bal op de scorelijst voordat het elastiekĀ uĀ  terugtrekt. Uitleg over de oefenonderdelen alsmede een korte theorie over de beheersing van uw auto; * Juiste zithouding en stuurtechniek. Kinderen onder de 12 jaar zullen zich moeilijk de hele dag kunnen vermaken. Deze auto is niet te koop en zal nimmer APK goedgekeurd worden.

Sumo nijmegen aanbieding, Silverstone karten korting,

Good Event biedt u Hummer rijden aan. Zijn wij niet op tijd met het oplossen van het raadsel en/of aanwijzing dan wordt er weer iemand vermoord. Locatie: Heel Nederland Prijs al voor: 88 euro per persoon. Deel met anderen, een spectaculair paintball avontuur bij Indoor Paintballcentrum Het Gooi. Ontvangst met een standaard barbecue en voor 5 aaneengesloten uren onbeperkt koffie, thee, bier, fris en wijn drinken. Wanneer: Mogelijk van maandag t/m zaterdag in de ochtend, middag en avond. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Het is tijd voor een nieuwe variant, namelijk Escaperoom The Car Edition! Dit is leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnendag, mannendag of familie uitje. Het lijkt erop dat het het werk is van een serie moordenaar.

Vind hier je informatiekarten nijmegen prijzen