korting klimbos overloon

het helaas niet mogelijk te boeken in Overloon. Ons klimpark is Sevenum is wel geopend. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs Bestel tickets Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel? Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Dit museum heeft voor bijna iedere leeftijd wel iets wat zal aanspreken. Een volgende keer kijken de kinderen er weer anders tegenaan omdat ze dan weer in een andere fase zitten. Ongeacht het weer dit is een museum voor alle jaargetijden en ligt bovendien in een bosrijke omgeving. Wel kunt u KlimKong nog bezoeken te Sevenum. De locatie van ons klimbos is uniek te noemen.

Voel de adrenaline wanneer je op een wankele touwladder de top bereikt of tussen de boomtoppen doorvliegt aan een zipline. In het museumcafé kunt u prima eten en drinken en er is ook nog een leuke winkel. Bovendien ligt het museum in een fraai park. Ervaren Duitse parachutisten namen het op tegen de Amerikaanse 7e pantserdivisie en daarna tegen de Britse infanterie. Kenmerken van Oorlogsmuseum Overloon, gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Educatief, Voertuigevenement, Musea. Toon meer resultaten Prijzen en tickets leden Entreeticket volwassenen (vanaf 13 jaar) van 15,- voor 12, 75 Entreeticket kinderen (4 t/m 12 jaar) van 10,- voor 8, 50 Per entreeticket ontvang je een gratis kopje koffie/thee/fris.

In de driehoek van Nijmegen, Venlo en Eindhoven vind u het mooiste en veiligste klimbos / klimpark van Nederland. gesloten - Klimbos KlimKong Overloon in Overloon leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Denk je dat je vrienden, familie of collegas het aandurven om een ochtend of middag gezamenlijk een (boom)klimavontuur te beleven in ons unieke klimbos. Goed georganiseerd en duidelijke uitleg. Je kunt aruba korting je in het park met gemak 3-4uur vermaken.". In de andere vleugel komt met bijna 200 militaire voer-, vlieg- en vaartuigen op spectaculaire wijze de bevrijding van West-Europa aan bod, in een gebouw dat maar liefst twee voetbalvelden groot is! Dit stuk van de geschiedenis is altijd wat onderbelicht gebleven en het museum in Overloon is dan ook tegelijk een monument voor de gevallenen op dit slagveld. 9, wat zeiden onze bezoekers? Ook kunt u hier in de Blockbuster zelf ervaren hoe enorm de verwoestingen van de bombardementen op de grote steden waren. Wanneer wil je komen klimmen?korting klimbos overloon

Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.
Kijk dan niet langer de kat uit de boom.
Klimbos is écht top.

Zwembad lommerbergen korting
Veronica korting uitjes