zandsculpturen garderen kortingsbon

kabouter' kwam in de collectie terug. Dat is wel wat anders als dat kleine kasteeltje die met vloed weer wegspoelde! Tot slot was de kunstenaar zelf ook in het zand te beschouwen. In 2018 is het de tiende editie korting op treinkaartjes van 't Veluws Zandsculpturenfestijn, waarin Hollandse Meesters herrijzen uit het zand.

zandsculpturen garderen kortingsbon

Vivolanda kortingsbon

Helemaal passend bij het thema was er tijdens deze editie tevens een tentoonstelling Koninklijke Kunst met waardevolle stukken uit privé-collecties. Dit jaarlijks terugkerende festival op de Veluwe wordt omringd door nostalgische kasteelmuren, van zand, met hierin verrassende decoraties en muurgraveringen. Met hierin uiteraard ook de nieuwe generatie van onze oranjes. Ook zijn er Delfblauwe tegelspreuken in het zand te zien, ooit bedacht door Hollandse Meesters. Professionele kunstenaars maken hier schitterende sculpturen die zelfs tegen een regenbui bestand zijn. Hollandse Meesters, tijdens de jubileumeditie van april tot oktober 2018 bewonder je zandcreaties van Hollandse Meesters. Wie een dagje naar Garderen gaat doet er goed aan een fototoestel mee te nemen. Maar ook Michiel de Ruyter en de VOC zijn nagebouwd in het zand. Korting op het zandsculpturenfestijn verkrijg je op deze website. Zandkunstenaars hebben met man en macht gewerkt aan de zandvariaties op bekende kunstwerken.zandsculpturen garderen kortingsbon

Zandsculpturen Garderen : 1 korting op je ticket! Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook korting! Ik wil de nieuwsbrief van ontvangen en ga akkoord met. Gebruik dit codewoord in het betaalproces.