beeld en geluid openingstijden kerstvakantie

informatie zelf opzoeken. 2 Bezoekdatum: Datum beoordeling: Reisgezelschap: gezin Het was zo idioot druk dat we waarschijnlijk geen goede indruk hebben gekregen. Medewerkers van Beeld en Geluid laten objecten uit het archief zien en vertellen er interessante en mooie verhalen over. Ik word gek van al die negatieve NL-ers! Er was geen controle over de kinderen, die blèrend en gillend door het gebouw renden, terwijl we op alle knoppen ramden die ze tegen kwamen. Verder ook veel tegenstrijdige berichten in reviews, de 1 vindt het te lawaaiig en wil meer koptelefoons, de ander zeurt weer over het niet hygienisch zijn van koptelefoons (onzin!). Ben met 3 kinderen geweest tussen 10 en 17, sumo nijmegen aanbieding we waren er rond half 11 en zijn tot.00 uur gebleven, we gaan zeker nog eens terug. Dat wilden wij graag samen met vrienden eens proberen, maar daar hebben wij van afgezien op grond van reacties uit onze omgeving.

beeld en geluid openingstijden kerstvakantie

En de ouders konden thuis nog eens nagenieten met alle filmpjes die verstuurd waren! Personeel was ook nog eens uiterst behulpzaam, al met al een topdag! Onaardig personeel maar wij zullen wel net de verkeerde getroffen hebben. Heb ruim 80 euro uitgegeven voor entree voor iedereen. Wij waren met het hele gezin, en zowel de kinder (6 en 11 jr als de ouders hebben enorm genoten. Het leuke is dat je heel veel zelf kan doen, het nieuws presenteren, meespelen in een soap, etc. 4 Datum beoordeling: 30 december 2007 Hoge prijs, graag korting voor Museum Jaar Kaart! Erg leuk museum waar je ontzettend veel zelf kunt doen (zelf in Goede Tijden spelen, Lingo regisseren, een journaal presenteren, etc). Doe eens een keertje aardig! Het Radio Festival is een aanvulling op de reguliere museumactiviteiten in Beeld en Geluid en de tijdelijke tentoonstelling 3FM presents: Your Serious Radio. . Waardeloos 1, bezoekdatum:, datum beoordeling:, reisgezelschap: met vrienden.

Nou mevrouw moest ik maar even een nieuw mailtje sturen dan maakte zij het diezelfde dag nog in orde nooit meer een mail opgehad. Koot en Bie, Terras, p! Matig, traag en beperkt niets voor kinderen 5 Bezoekdatum: Datum beoordeling: Reisgezelschap: met jonge kinderen Hele slechte acoustiek, kind van 8 kan journaal lezen over karzai in afghanistan, jongen van 10 leest tekst over vreemdgaan in een soap, er draaien nog beeldbuis tv schermen, moet. Erg manager gaf aan dat het wel vaker zo druk. Tenslotte kon ik daar wel mijn gemaakte opnames terug kijken dus waar blijft mijn mailtje.