hotel kortingskaart

dan bij veelgestelde vragen. Besteding bij honderden restaurants, profiteer een jaar lang van uw voordeel! Heeft u nog andere vragen? Het is niet mogelijk om korting te krijgen op treinen van Thalys of Eurostar. Ontvang met maximaal vier personen 25 korting op de gehele rekening. Altijd, wanneer is een NS-kortingskaart voor daluren geldig?

Klantenservice, betaal- en verzendmogelijkheden: Diner Kortingskaart 2018 Alle rechten voorbehouden. Per restaurant is op deze site aangegeven op welke dagen er korting wordt gegeven. Toon uw Diner Kortingskaart bij binnenkomst. Het is dus niet mogelijk om korting te krijgen op een besparend tarief. Bij de NS is een kortingskaart voor daluren te gebruiken op werkdagen in de dalperiode van.00 tot.00 uur en van.30 tot.30 uur. De korting wordt alleen verleend op kortingsdagen. Een jaar lang dineren met 25 korting! Een kortingskaart voor een trein gebruik je bij het kopen van tickets via een website, bij een stationsloket of automaat.

NS Dal of NS Altijd biedt korting op het binnenlandse traject van een internationale treinreis. Korting, jaarkosten, speciale voorwaarden, railPlus 25 15 euro, internationale reizen. Overzicht kortingskaarten van Deutsche Bahn, maatschappij, kortingskaart. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und au├čerhalb von Facebook. Bekijk hier een overzicht van kortingskaarten voor treinen van verschillende spoorwegmaatschappijen in Europa: Overzicht kortingskaarten van de NS, maatschappij, kortingskaart. Gratis 1188 euro, daluren, nS Altijd Vrij Jaar, gratis 3984 euro. Korting, jaarkosten, speciale voorwaarden, bahnCard euro Flexpreis- en Sparpreis-tickets voor internationale reizen BahnCard euro Flexpreis-tickets in Duitsland BahnCard 1 euro Tweede klasse in Duitsland Hoe gebruik je de BahnCard? Voor welk tarief geldt een kortingskaart voor internationale treinreizen? Aanvullende voorwaarden, bij meer dan vier personen wordt er alleen korting berekend over de rekening van vier personen. Zoek op deze site een restaurant bij u in de buurt.

Hoe krijg je korting op internationale treinreizen? Op deze manier krijg je direct korting op een reis met de trein.