julianatoren korting kruidvat

waar groot en klein mag mee swingen en meezingen. Niet geschikt voor de kortingscode sare sauna kleinste kindjes dus! Op mooie dagen zijn de terrassen open, zodat je kunt genieten van wat lekkers, terwijl je uitzicht hebt op de speeltuin en de verschillende attracties. Er worden regelmatig leuke shows en evenementen georganiseerd. Dan kun je ook daar kijken of je korting kunt krijgen. Dan heb je dus al snel 30 euro bespaard! Ervaringen van onze bezoekers.0 op basis van 1 reviews. Je wordt begroet bij opening van het park met een lied en ga je naar huis dan neem je een liedje en een dansje mee. Er zijn leuke shows en door het jaar heen worden er verschillende thematische evenementen gehouden, zoals een groot Halloween feest en de verjaardagen van Jul en Julia.

Entreeticket voor 1 persoon 9 korting, aanbieding via, julianatoren van:.5 voor:.5, bekijk aanbieding. Allereerst neem je de trein naar Apeldoorn.

julianatoren korting kruidvat

Er is zelfs een Dinopark met gethematiseerde attracties. Daardoor kun je misschien net zo goed bij. Apeldoorn 17,50, julianatoren show voor maar.50, julianatoren. Bekijk de website, video. Na een jaar lang hard gewerkt te hebben, heb je nu zeen van vrije tijd. Ook zijn er speeltoestellen, een ballenbak en een springkussen stormbaan. Uitjekrant krijg je 16 korting en bij ActievandeDag (t/m ) zelfs. Er is zelfs de mogelijkheid om een koninklijk schoolreisje te boeken, waarbij een dagje Julianatoren wordt gecombineerd met een bijzonder uitje op het nabijgelegen Paleis t Loo. Stap in de kleurrijke art craft korting achtbaan of geniet van het mooie uitzicht in het reuzenrad. Soms kun je als anwb-lid 3,50 besparen. Nooit meer veel te veel lange rijen en is best wel prijzig. Info Bestellen, juliantoren: het leukste pretpark voor het hele gezin.

Uitjekrant betaal je 19 euro per persoon. Ben je moe van al die ritjes in de achtbaan of het reuzenrad? Het ritje duurt slechts 10 minuten. Apeldoorn, bekijk nog meer dagje uit aanbiedingen voor Julianatoren bij onze partners: De Julianatoren, veel mensen kennen het park wel! Er zijn verschillende arrangementen voor schoolreisjes te boeken. Jouw ervaring met dit pretpark?