met anwb korting naar burgers zoo

jongen hebben de kritieke fase doorstaan. Heb je zelf nog een favoriet uitje met kids? Het Spoorwegmuseum in Utrecht, het, spoorwegmuseum is ook ontzettend leuk. De kinderen leven zich uit in de klimstraat met touwbruggen, glijbanen en schommels. Hopelijk heb je veel aan deze mooie lijst met leuke uitjes in Nederland. Buiten de vakanties kan het op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Praxis kortingsbon online, 40 korting daluren ns, Walibi korting met air miles,

Hier ga je allerlei stoere activiteiten doen zoals oorlogsmuseum soest korting boogschieten, buksschieten, abseilen, balanceren op een hoge evenwichtsbalk en vrije val. Madurodam in Den Haag De afgelopen jaren ben ik meerdere keren in Madurodam geweest met de kinderen (ook met heel slecht weer) en ze vinden het nog steeds leuk. Je kunt het vliegtuig in, plaatsnemen in de cockpit of de motor van dichtbij bekijken. Gewoon een keer tussendoor kan uiteraard ook, in een weekend, op een feestdag (hoewel het dan wel vaak druk is) of een woensdagmiddag. Je hebt dan alle dagen gratis entree en kunt onbeperkt het park op (gewoon lopend).

Land van anwb Portal Ouwehands Dierenpark korting: 50 korting in oktober 2018 Dolfinarium kortingscode: 12 korting in oktober 2018 Gratis producten, dingen, artikelen en spullen 20 superleuke uitjes met kids in Nederland - Follow