kortingsbon wellnessboot mill

Een populaire variant, want bij ontvangst krijg je een heerlijke vruchtensmoothie aangeboden. Ontdek onze menukaart met.a. Daarnaast vind je in de "kelder' van het schip een uitgebreide beautyafdeling waar je kunt genieten van een ontspannende massage of een professionele schoonheidsbehandeling naar keuze. Denk hierbij aan massages zoals een hotstone of een warme olie massage, of een ontspanningsmassage die je lichaam even helemaal los maakt. De kaart is uitgebreid en de prijzen zijn niet overdreven hoog. Behalve rasul worden er nog geen behandelingen aangeboden (in september 2010, de behandelruimtes zijn pas eind 2010 klaar, en in 2011 volgt er nog een overdekt buitenbad). Gebruik ze achter elkaar, dan brengt de wisselwerking een heerlijke tinteling in je lichaam teweeg. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Je geniet van een opgieting op verschillende tijden, maar ook zijn er speciale opgietdagen. Ik ga beslist nog eens kijken als alles is afgebouwd.

Wellnessboot Korting en Aanbiedingen 2018 Tot 50 korting!
Wellnessboot Mill Korting Aanbiedingen (Actie)

Sauna acties en aanbiedingen - Wellnessboot Mill Wellnessboot Mill Korting 2018 Sauna Wellnessboot Kortingsbon Wellnessboot

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Is dat je te warm? Maand Special 4950, boost Your Skin, na alle zonnestralen een ├ęchte oppepper voor je huid! Veel mensen zijn bang dat aan een dagje sauna een hoog prijskaartje hangt. Een compleet dagje uit dus! Ben je op zoek naar een actie of aanbieding voor een dagje sauna bij Wellnessboot Mill? Want Wellnessboot kom je even helemaal tot rust. Op een unieke locatie in Mill, Noord-Brabant vind je een thermen en beauty. geniet van een heerlijke behandeling tijdens jouw dagje wellness. Er zijn ruim voldoende toiletten en fonteintjes.

Wellnessboot Mill korting: Beste acties van oktober 2018kortingsbon wellnessboot mill

Vivolanda kortingsbon
Actie of kortingsbon appelhoes